Știri

Trebuie să moară musai cineva până reglementați folosirea ATV-urilor? Vă invităm să semnați petiția interzicerii folosirii lor în orice condiții!

Loading

Ieri, doi copii de 14 și 12 ani au scăpat ca prin miracol după ce s-au răsturnat cu un ATV în Râpa Roșie, lângă municipiul Sebeș. Nu este primul accident de acest fel. În urmă cu ceva timp Apuseni Transilvania a lansat o petiție de interzicere a folosirii la liber a ATV-urilor în zona Munților Apuseni și de reglementare precisă a folosirii lor.

 

“Aceste vehicule au călcat de-a lungul timpului arii protejate din Munții Apuseni, au compromis specii foarte rare, protejate prin lege, irepetabile pentru arealul muntelui, au distrus poteci marcate turistic.

 

Mai mult, cei care apelează la aceste ATV-uri își pun în pericol nu doar propria securitate fizică ci riscă să îi accidenteze și pe ceilalți. Au existat astfel de accidente, unele grave.

 

Acest sport extrem poate fi eventual practicat în spații bine delimitate, amenajate în acest sens, sub o atentă reglementare!”,

 

se arată în textul petiției. Nu mai e vreme de echivoc. Semnați petiția!

 

https://www.petitieonline.com/interzicerea_circulaiei_atv-urilor_in_zona_apusenilor

Foto: ziarulunirea.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.