Jurnal de bord,  Știri

”Ar trebui duși câțiva funcționari europeni pe pășuni și lăsați să se bată cu lupii și cu urșii!”

Loading

Semnal de alarmă tras de europarlamentarul român Daniel Buda în privința prezenței prădătorilor în agricultură și a pericolului pe care aceștia îl reprezintă pentru sectorul creșterii animalelor, la nivelul țărilor europene.
Informaţiile publicate de Agrointeligența – AGROINTEL.RO pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în PRIMUL PARAGRAF a sursei cu LINK ACTIV. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor, ca atare vom acționa în consecință.

Oficialul a anunțat că, într-un schimb de opinii în cadrul Comisiei pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, a arătat că sectorul zootehnic european nu se va putea dezvolta fără o abordare echilibrată din partea factorilor decidenți europeni.
Îndemnul europarlamentarului Daniel Buda a fost de a-i aduce pe funcționarii din birouri direct pe pajiștile unde pasc animalele să constate din experiență existența prădătorilor.
Daniel Buda a arătat că dacă nu se vor lua măsuri pentru a echilibra numărul animalelor prădătoare, degeaba se dau bani pentru sectorul creșterii animalelor, pentru că alți bani vor ajunge ca despăgubiri către fermieri.

Sursa: Agrointeligența – AGROINTEL.RO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *