Video. Ajutor pentru un localnic din Apuseni care și-a pierdut casa la inundații!

Inundațiile din Apuseni i-au lăsat pe mulți cu pagube incredibile. Este și cazul unui localnic din comuna Sohodol, care practic și-a pierdut agoniseala de o viață. Apa i-a luat garajul, mașinile, cotețele pentru animale. Inclusiv pereții casei au fost destructurați de viitură. Iar omul și familia sa este în situația de a nu mai avea un cămin.

Profesorul Irimie Popa și Concordia Transilvană cheamă toate persoanele cu suflet și dare de mână să ajute această familie pentru a-și ridica o locuință nouă. Apuseni Transilvania se alătură acestui demers!

“Alinare la durere

 

Ieri am fost în teren la Sohodol. Durere, mare durere! Am în minte imaginea unei localități zdruncinate de răzbunarea naturii pe acțiunile noastre nesăbuite.

Drumul rupt, case inundate, dependințe măturate, mormane de aluviuni, lemne, praf, mizerie și durere.

DA; MULTĂ DURERE! Mi-a atras atenția domnul Sicoe. L-am găsit epuizat de muncă, abia că se mai ținea pe picioare. PUHOIUL I-A LUAT APROAPE TOTUL!

Omul nostru tânjește după liniștea de acum o săptămână și jumătate. Vrea o casă, pereții iiau fost smulți de ape. Acesta este visul unui om care toată viața lui a muncit pentru a se bucura acum de liniște. TOTUL S-A NĂRUIT!

HAIDEȚI SĂ SPRIJINIM UN FRATE!!!! DIN PUȚINUL NOSTRU PUTEM ADUCE BUCURIE UNUI OM PENTRU CARE BUNĂSTAREA NOASTRĂ ESTE NUMAI UN VIS!

Donații prin:

Asociația Concirfia Transilvană

RO68BTRLRONCRT00K3096702

CUI 24191587

(Pentru contracte de sponsorizare, acordate de societăți comerciale, vă rugăm, solicitați -ne formularul pdf)

Știu că vom reuși, am dorința și crezul că omul nostru trebuie și merită să fie ajutat! Haideți să alinăm, împreună, durerea fraților noștri!”,

a scris profesorul Irimie Popa pe facebook!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *