Știri

Un drum turistic din Apuseni se modernizează cu fonduri europene!

Loading

Un nou drum turistic al Apusenilor se modernizează cu fonduri europene. Consiliul Județean a demarat licitația pentru modernizarea, cu fonduri europene, a drumului județean DJ 107P Gilău (DN1) – Someșul Rece – Mărișel – DN1R, km 0+000 – km 44+260, L=44.260 Km”.

Instituția a publicat în SEAP anunțul de participare pentru achiziția serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor la drumul cu pricina.

„Continuăm investițiile în infrastructura rutieră a județului, cu aportul semnificativ al fondurilor europene pe care am reușit să le atragem. Ne dorim, astfel, să asigurăm condiții optime de circulație pe drumurile județene dar și să susținem turismul montan din zonă, care a cunoscut o dezvoltare spectaculoasă în ultimii ani”, a afirmat Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Durata contractului va fi de 18 luni de la data atribuirii. Acesta are o valoare estimată de 74.654.728 lei, fără TVA, finanțarea fiind asigurată atât prin intermediul Programului Operațional Regional 2014-2020 cât și din bugetul forului administrativ județean.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.