Știri

Via ferrata și rafting, porţia de aventură în Munții Apuseni!

Loading

Iubitorii de natură şi mai ales cei pasionaţi de aventură și cățărări pe munte au la dispoziție, începând din acastă primăvară, un nou traseu de via ferrata amenajat pe stâncile din comuna Șuncuiuș, județul Bihor. Tot acolo, turiştii pot face rafting pe Crișul Repede sau pot vizita peșterile din zonă.

Una din cele mai încântătoare experiențe de pe munte este noul traseu de via ferrata din Munții Pădurea Craiului din Bihor. Amatorii, iubitorii de aventură, dar și cățărătorii profesioniști se pot bucura de la înălțime de frumusețea zonei.

Întins pe lungime de 150 de metri de cablu, traseul de via ferrata se poate parcurge în maximum o oră și jumătate și are trei grade de dificultate, în funcție de condiția fizică și curajul fiecărui turist. Ajunşi în vârf, turiştii pot admira Defileul Crișului Repede, Munții Pădurea Craiului din comuna Șuncuiuș, județul Bihor.

Tot în Șuncuiuș turiștii se pot aventura pe râul Crișul Repede cu bărcile de rafting. O urcare pe via ferrata Montana Șuncuiuș costă 80 de lei cu ghid și echipament, iar o tură de rafting costă în jur de 100 de lei pe persoană.

 

 

 

Sursa foto: salvamontbihor.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *