Știri

Un drum turistic din Apuseni va fi modernizat cu fonduri europene!

Loading

Un nou drum din Apuseni care are potențial turistic va fi modernizat cu fonduri europene. Astfel Consiliul Județean Cluj a publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice anunțul pentru achiziția serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor de modernizare și reabilitare a drumului județean 108C Mănăstireni – Călata – Mărgău. Este vizat un sector în lungime de circa 23 de kilometri. 

„E un sector cu o importanţă strategică, reabilitarea şi modernizarea acestuia urmând a asigura un acces facil, rapid şi în condiţii de siguranţă spre zona turistică Răchiţele – Prislop – Ic Ponor, Parcul Natural Apuseni, Cascada „Vălul Miresei” din Răchiţele şi multe alte obiective turistice”, 

a spus Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Valoarea estimată a contractului este de 26.353.297 de lei, fără TVA, finanțarea fiind asigurată atât prin intermediul Programului Operațional Regional 2014-2020, cât și din bugetul forului administrativ județean. În ceea ce privește durata maximă de execuție a lucrărilor, aceasta este de 18 luni.

Data limită de depunere a ofertelor pentru adjudecarea acestui contract este 27 septembrie 2021, ora 15.00, criteriul de atribuire fiind „cel mai bun raport calitate-preț”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.