Un drum turistic din Apuseni va fi modernizat cu fonduri europene!

Un nou drum din Apuseni care are potențial turistic va fi modernizat cu fonduri europene. Astfel Consiliul Județean Cluj a publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice anunțul pentru achiziția serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor de modernizare și reabilitare a drumului județean 108C Mănăstireni – Călata – Mărgău. Este vizat un sector în lungime de circa 23 de kilometri. 

„E un sector cu o importanţă strategică, reabilitarea şi modernizarea acestuia urmând a asigura un acces facil, rapid şi în condiţii de siguranţă spre zona turistică Răchiţele – Prislop – Ic Ponor, Parcul Natural Apuseni, Cascada „Vălul Miresei” din Răchiţele şi multe alte obiective turistice”, 

a spus Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Valoarea estimată a contractului este de 26.353.297 de lei, fără TVA, finanțarea fiind asigurată atât prin intermediul Programului Operațional Regional 2014-2020, cât și din bugetul forului administrativ județean. În ceea ce privește durata maximă de execuție a lucrărilor, aceasta este de 18 luni.

Data limită de depunere a ofertelor pentru adjudecarea acestui contract este 27 septembrie 2021, ora 15.00, criteriul de atribuire fiind „cel mai bun raport calitate-preț”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *