Jurnal de bord

VIDEO. Gunoaiele inundă Tarnița!

Loading

Situație alarmantă în zona lacului Tarnița. Malurile au fost inundate. Dar nu de apă ci de mormane întregi de gunoaie. La cât de activi sunt cei care le depozitează aici, nu ar fi nicio surpriză dacă deșeurile vor ajunge inclusiv pe carosabil și mai grav în apa lacului. Despre reacția autorităților, ce să mai spunem?

 

gunoaie 1 tarnița 1

 

Starea jalnică a lucrurilor am găsit-o la mijloc de săptămână. Vă puteți doar imagina ce va fi în weekend, după șederea scurtă a turiștilor. Gunoaiele vor crește și vor ocupa drumul de acces. Sau ar putea să ajungă în lacul de unde vine apa clujenilor. Făcând haz de necaz, dacă autoritățile din Cluj și edilii din comuna Gilău vor mai aștepta mult și nu vor lua măsuri, situația va deveni urât mirositoare. La propriu.

Din păcate, aceste rampe improvizate de gunoi, sunt aproape la tot pasul în direcția de mers Gilău – Mărișel. Natura a fost atât de darnică, aici, cu noi. Locurile sunt de o frumusețe irezistibilă. E poarta de intrare în Apuseni. Și atunci ne întrebăm firesc, până unde merge ignoranța? Cât ne mai batem joc de minunățiile acestea ale Transilvaniei?

 

tarnița 2

 

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.