Știri

Intervenție de urgență a Serviciului Salvamont Salvaspeo Bihor!

Loading

Cei de la Serviciul Salvamont Salvaspeo au intervenit de urgență în cazulba două accidente petrecute în masivul Bihor: la Stâna de Vale și la Defileul Crișului Repede.

“Într-un interval de doar 2 ore, SJ Salvamont-Salvaspeo al Consiliul Județean Bihor, a fost solicitat să intervină la 2 accidente diferite, în 2 zone diferite ale arealului montan bihorean, Stâna de Vale – accident de mountain-bike, Defileul Crișului Repede – incident în traseu de via ferrata.
Prima dintre victime, suferind un traumatism sever la nivelul feței cu pierdere de cunoștință a fost imobilizata, transportată și predată echipajului elicopterului SMURD în zona Baia Popii, a doua, rămasă blocată în traseu după un atac de panică a necesitat doar recuperare și evacuare.
‼‼Salvatorii montani din cadrul Serviciului Judeţean Salvamont Salvaspeo Bihor vă indeamnă la multă atenție și responsabilitate! Cănd sunteți pe munte, întotdeauna puteți fi expuși unui factor de risc , mai mult sau mai puțin identificat ! În speranţa că împreună vom preveni accidentările grave, vă dorim zile frumoase și liniștite la munte! “, 

au transmis cei de la Salvamont Salvaspeo Bihor pe o rețea de socializare! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *