Știri

Semnal de alarmă: poluare pe Valea Arieșului?

Loading

Valea Arieșului este în pericol! Universitarul clujean Irimie Popa atrage atenția că există serioase semne de alarmă cu privire la poluarea apei din râul Arieș, în dreptul carierei de piatră de la Ocoliș. 

“Semne ale corupției din Statul Român-Cariera de la Ocoliș, Jud. Alba

Acesta, la orice ploaie este sursa pentru pământul care, separat de piatra , spălat din haldele din deal, din carieră, colmatează șanțurile și inundă carosabilul cu nămol roșiatic.
Mare parte se vărsa în Arieș. Din “respect” pentru mediu, salariații carierei, împing nămolul, și atunci când desfundă șanțurile …….în Arieș!
Tăcerea instituțiilor statului, de la Garda de Mediu, CNAIR și Prefectura Alba, este cel puțin complice. Oricum, suspectă.
DN75, sub carieră, în mod repetat a fodt reparat pe bani publici stricat fiind pentru interese private colcaind de ticăloșie. Poluarea din Arieș….No și ce dacă !!!!
Realmente este un mod de a zugrăvi ticăloșia complice, a instituțiilor statului cu patronatul unei cariere care este suspectă de a nu respecta condițiile de mediu…..și mai mult decât atât !!
Supratonajul camioanelor care curg spre Turda, de aici, pline cu o mas titala care depaseste 50t, nu este verificat vreodată.
Lege pentru proști nu pentru jupânii șmecheri!!!!!
Haideți sa ne mirăm de ce fug tinerii de pe Valea Arieșului sufocată de ticăloșie si interese meschine !!!!
Curat murdar, jupânism de rit feudal, jupani care au furat totul, au parjolit totul, neconstruind ceva in urma lor!!
Liber la prădat jupânesc pe Valea Arieșului, pentru sponsorii unor cercuri de interese, în timp ce o regiune întreagă moare pe zi ce trece!!!!
Vlăduț, ridică-te încă o dată !!!!! Nu uita țeapa de prun cu noduri!!!!”, 

a scris profesorul UBB Irimie Popa pe o pagină de socializare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *