Știri

Foto. Raiul alb în cel mai spectaculos platou din Apuseni: Padiș!

Loading

Platoul Padiș din Munții Apuseni este un spectacol nu doar vara dar și iarna. Mărturie stau fotografiile postate de cei de la Regia Națională a Pădurilor Romsilva.

“🆕Colegii de la Parcul Natural Apuseni⛰️ au scos drona la înălțime, în zona turistică Padiș.

 

📷 Credit foto: Florin Coras, Parcul Natural Apuseni 

 

⭐ În zona Padiș se pot vizita numeroase obiective turistice 🥾, dar cele mai spectaculoase sunt: Complexul carstic Cetățile Ponorului – cel mai grandios fenomen carstic din România, Ghețarul Focul Viu – al treilea, ca mărime din România, Ghețarul Borțig – al doilea ca mărime din România, Cetatea Rădesei – Peștera cu hornuri din tavan, unică în România, Cascada Bohodei – cea mai mare din Munții Apuseni, Cheile Galbenei, Piatra Galbenei, Cheile Someșului Cald, Amfiteatrul Pietrele Boghii, Avenele din Lumea Pierdută, Rezervația naturală Vârful Cârligaţi, Poiana Ponor, Canionul Oșelu, Cascada Bulbuci, Cheile Jgheabului, Poiana Vărășoaia. 

ℹ️Parcul Natural Apuseni, unul dintre cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Națională a #Pădurilor – #Romsilva, are o suprafață de 76.064 de hectare, în zona Munților Apuseni, pe teritoriul județelor #Cluj, #Bihor și #Alba, din acestea 50.793 fiind 🌳🌲păduri”,

au scris cei de la Romsilva pe o rețea de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.