Știri

Cele mai frumoase imagini din România vor fi jurizate într-un concurs viral de fotografie

Loading

Chiar înainte de 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, cei mai talentați fotografi din țară concurează într-o competiție uimitoare, prin care sunt căutate cele mai impresionante imagini din România. 
 
Competiția se numește Romania NOW și face parte dintr-o inițiativă mai amplă, organizată de Nordis Group, cu scopul de a amplifica brandul de țară în afara granițelor, potrivit profit.ro
 
În perioada 4-21 noiembrie 2021, fotografii au fost invitați să posteze pe Instagram cele mai incredibile imagini, prin care au surprins România, așa cum o văd prin lentila aparatului lor foto. 
 
Apusenii pot fi o sursă semnificativă de inspirație pentru cei care vor să participe la concurs. Ai aici pădurile bătrâne, peșterile spectaculoase, cătunele încă viețuite de cei care se încăpățânează să-și ducă zilele pe te miri ce platou de munte, folclorul zonei și natura sălbatică.
 
 
 
La final, 26 dintre cele mai frumoase și spectaculoase imagini ale României vor fi alese de un juriu format din reprezentanți de renume.
 
Fotografiile câștigătoare vor fi publicate într-un album de colecție dedicat României, care va fi vândut în mai multe locații cheie din țară. 
 
Marele câștigător va primi un premiu de 10.000 de euro. 
 
Cei care doresc să se înscrie în competiție, o pot face până pe 21 noiembrie pe romanianow.com.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.