Știri

S-a mai asfaltat un drum în Apuseni, pe raza județului Cluj!

Loading

Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de așternere a covorului asfaltic executate pe drumul județean 103H Bologa – Săcuieu.

Lucrările de întreținere vizează un sector în lungime de 12,25 kilometri, cuprins între km 0+000 și km 12+250. Din cei 12,25 km, sectorul în lungime de cca. 9 kilometri cuprins între km 3+300 și km 12+250 a fost complet asfaltat.

Pe acest sector de drum au fost extrase carote, de către un laborator specializat, în vederea verificării calităţii stratului de asfalt, respectiv a grosimii şi consistenţei acestuia.

„Sunt lucrări extrem de importante întrucât acest drum asigură o legătură rapidă şi extrem de facilă între drumul național DN1, prin localitatea Bologa, a cărei cetate a fost complet restaurată și redeschisă recent spre vizitare, şi drumul județean 108C care traversează zona turistică Răchițele – Prislop – Ic Ponor. DJ 103H scurtează în mod considerabil un traseu care necesita folosirea DN1, din localitatea Bologa până la Huedin, apoi a drumului național DN1 R, de la Huedin până în localitatea Călata, şi a drumului județean 108C, pe direcția Călata – Mărgău – Scrind”,

a precizat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.