Știri

Protest la Prefectura Alba și Cluj pentru drumul de pe Valea Arieșului

Loading

Inițiatorii petiției pentru refacerea drumului de pe Valea Arieșului anunță că vor protesta în fața Prefecturilor din Alba și Cluj. Vă redăm mai jos textul anunțului!
 
PROTEST LA PREFECTURA ALBA ȘI PREFECTURA CLUJ
 
NOI, MOȚII, locuitori ai Văii Arieșului, Vineri 14 mai 2021, la orele dimineții, cu plecare din Câmpeni, în coloană, cu mașinile, sătui de atâta uitare și batjocură, ne vom deplasa pentru a face o ”vizită” la Prefectura Alba, continuând, în aceeași zi, cu Prefectura Cluj.
Deplasarea noastră o vom realiza cu scopul de a atrage atenția asupra stării deplorabile în care au ajuns segmentele DN 75 de la Turda la Câmpeni, pe teritoriul celor două județe.  
Batjocura, la care suntem sistematic și cinic supuși, trebuie să înceteze! Ne-a ajuns! 
Acest protest, dacă trebuie, va constitui numai o repetiție pentru o viitoare vizită la București, pe ruta Militari-Cotroceni-Ministerul Transporturilor.
Suntem moți, suntem dârji și ne vom ține de cuvânt!
 
, români, maghiari, chiar și italieni, vouă care ați contribuit la cele aproape 3500 de semnături, solidari cu o cauză comună. Vă mulțumim pentru păsarea voastră și pentru sentimentul de frățietate și spiritul civic! 
Vă așteptăm, pe toți, să vă alăturați nouă, la Abrud, la Alba-Iulia, La Turda sau Cluj-Napoca!
ÎMPREUNĂ SUNTEM PUTERNICI ȘI VOM ÎNVINGE delăsarea, batjocura și sfidarea unora care ne-au despuiat munții de resurse transportate chiar pe DN 75 la vale, care se folosesc cu cinism de votul nostru la fiecare rundă de alegeri!
Protestul nostru este doar o repetiție pentru ceea ce va urma. RĂBDAREA NOASTRĂ A AJUNS LA SFÂRȘIT!
P.S. Veți afla , în zilele următoare, aici pe FB, detalii privind plecarea în ”vizită” la Alba-Iulia și la Cluj-Napoca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.