Invitație la ecoturism și turism de aventură în Apuseni!

Dacă ești în căutarea unei experiențe și a unor locuri care să te inspire, sunt convins că vă veți îndrăgosti și mai mult de Apuseni, o destinație atrăgătoare pentru căutătorii de cărări neumblate și cultură autentică. Bogăția naturală a locului este greu de egalat în Europa.

Munții Apuseni sunt adevărate comori, zone geografice unice, încă sălbatici în unele zone, cu nenumărate arii protejate, cu păduri virgine și specii rare de floră și faună. Ca să nu mai amintesc de faptul că aici se află zona cu cele mai multe peșteri din România. Iar dacă sunteți suficient de „norocoși” puteți întâlni în drumul vostru carnivorele mari -ursul, râsul, lupul. Și totuși, această oportunitate nu e așa mare. În orice caz, Apusenii sunt o chemare pentru iubitorii naturii şi pentru aventurierii care caută să se reconecteze la natură.

Dacă sunteți genul activ, o plimbare cu bicicleta prin munți vă vor tăia respiraţia, mai ales pentru frumuseţea blândă a naturii, datorită sutelor de culori pe care privirea le întâlneşte, pentru că cerul este mai albastru, pentru că aerul este mai curat. Aici totul pare lipsit de greşeală, întocmai ca în primele zile ale lumii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.