VIDEO. Drumul turistic de la Ic Ponor la Padiș este o bătaie de joc!

11 kilometri de chin ca să te poți bucura de cea mai carstică zonă a țării și poate cel mai frumos platou din Apuseni: Padiș. Dacă vrei să pleci din Cluj pe varianta scurtă, abandonează, mai bine ocolești peste 100 și ceva de kilometri decât să îți riști propria siguranță.

 

Sunt doar câțiva kilometri. E nebunie drumul ăsta și arată așa de câțiva ani. Cât de complicat e ca instituțiile inerte din cele două județe să facă niște minime intervenții de îndreptare a drumului și de tasare a lui?! Ar fi chiar atât de complicat?

 

Ar câștiga oamenii, ar câștiga turiștii și ar câștiga și administrația din zonă! Chiar așa greu este să găsești soluții minime pentru o zonă emblemă din punct de vedere turistic pentru Apuseni?

 

 

2 thoughts on “VIDEO. Drumul turistic de la Ic Ponor la Padiș este o bătaie de joc!

  1. Mare bataie de joc ! Iti distrugi masina ! Si alea cu garda inalta se distrug. E o mare rusine , pt un judet cu pretentii, cum e Clujul. O mare rusine sunt toate drumurile din Apuseni, iar oamenii se zbat in saracie intr o zona deosebita unde se taie padurile, in loc sa se atraga fonduri pentru si din turism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.