VIDEO. Drumul turistic de la Ic Ponor la Padiș este o bătaie de joc!

11 kilometri de chin ca să te poți bucura de cea mai carstică zonă a țării și poate cel mai frumos platou din Apuseni: Padiș. Dacă vrei să pleci din Cluj pe varianta scurtă, abandonează, mai bine ocolești peste 100 și ceva de kilometri decât să îți riști propria siguranță.

 

Sunt doar câțiva kilometri. E nebunie drumul ăsta și arată așa de câțiva ani. Cât de complicat e ca instituțiile inerte din cele două județe să facă niște minime intervenții de îndreptare a drumului și de tasare a lui?! Ar fi chiar atât de complicat?

 

Ar câștiga oamenii, ar câștiga turiștii și ar câștiga și administrația din zonă! Chiar așa greu este să găsești soluții minime pentru o zonă emblemă din punct de vedere turistic pentru Apuseni?

 

 

2 thoughts on “VIDEO. Drumul turistic de la Ic Ponor la Padiș este o bătaie de joc!

  1. Mare bataie de joc ! Iti distrugi masina ! Si alea cu garda inalta se distrug. E o mare rusine , pt un judet cu pretentii, cum e Clujul. O mare rusine sunt toate drumurile din Apuseni, iar oamenii se zbat in saracie intr o zona deosebita unde se taie padurile, in loc sa se atraga fonduri pentru si din turism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *