Știri

Marcaje noi în zona Vlădeasa!

Loading

Salvatorii montani ai Formației Vlădeasa de la Serviciul Public Județean de Salvamont-Salvaspeo Clujau completat cu stâlpi de marcaj traseele din zona pe care o deservesc!

Au fost instalați 12 stâlpi noi pentru marcaje pe zona de creastă a Circuitului Mic al Vlădesei: Cabana Vlădeasa, vârful Vlădeasa, creasta principală a masivului, Piatrele Albe, drumul rogojanului, Cabana Vlădeasa (punct roșu).
 
Alți cinci stâlpi (dintre care doi noi și alți trei recondiționați au fost repoziționați) au fost instalați în zona dintre vârfurile Vărfurașul și Nimăiasa pe traseul de magistrală bandă albastră care face legătura între Munții Vlădeasa și Platoul Carstic Padiș.
 
Doi stâlpi noi au fost montați în zona Boiacă / Făget de pe traseul triunghi galben care face legătura între zona Cascadei Vălul Miresei – Valea Seacă din Răchițele și magistrala Vlădeasa – Padiș.
 
Un stâlp recondiționat a fost preluat din creasta principală a Vlădesei și a fost montat la Pietrele Albe, pentru a marca intersecția a patru trasee: magistrala banda albastră Vlădeasa – Padiș, punctul roșu Circuitul Mic al Vlădesei, punctul albastru Circuitul Mare al Vlădesei (Cabana Vlădeasa, Valea Stanciului, Pietrele Albe, Cabana Vlădeasa) și punctul galben circuitul Pietrelor Albe.
 
Sursă: facebook.com/salvamont.cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *