Știri

Poveștile de succes de după criză se scriu în Transilvania: Mergeți în satele de aici!

Loading

Tot mai mulți antreprenori din turism și-au exprimat în aceste zile convingerea că pandemia schimbă comportamentul turistic al românilor. Iar cei mai mulți, ajutați și de tichetele de vacanță acordate de Guvern vor alege destinații din România și în special destinațiile rurale din Transilvania.

Nu doar românii vor fi atrași de aceste zone cât și cei din vest. “Transilvania ar putea să fie o destinație foarte atractivă pentru că nu este aglomerația pe care o întâlnim în Antalya sau în Tenerife sau mai știu eu pe unde. Este o șansă“, a spus președintele celui mai important grup din turismul românesc, Dragoș Anastasiu în emisiunea România te privește de pe LOOK PLUS.

Mai mult, imaginea acestei zone a câștigat mereu în utimii ani prin prezența aici a unui excelent promotor al turismului din România, Prințul Charles. “Îmi place mereu să îmi aduc aminte cât de bine i-a făcut acest om României turistice“, a mai spus Anastasiu la LOOK PLUS.

Unde mai pui că în ultima perioadă tot mai mulți oameni care iubesc patrimoniul cultural și istoric al Transilvaniei vin și fac invitații celor de la oraș să se mute în casele părăsite din satele Transilvaniei.

Munții Apuseni, Valea Mureșului, Țara Hațegului, Munții Sebeșului sau Valea Hârtibaciului sunt doar câteva zone unde ați putea descoperi o lume minunată, vorba cântecului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *