Jurnal de bord

De la chinuitoarele 5 stele la confortul cortului!

Loading

Sau de la caviar înapoi la slănină!

Majoritatea celor cu care am vorbit în aceste zile nu se mai gândesc la o vacanță tradițională, cu pachet integrat, zbor cu avionul spre o destinație exotică, la un resort mulțumitor de la cel puțin patru stele în sus. Nici măcar un city break cu mașina personală în afară pare să nu mai fie o opțiune. Cel mult o fugă până pe litoralul nostru dar și asta cu semnul întrebării. Opțiunea cea mai vehiculată este cea a unei vacanțe izolate, probabil la munte, și nu la hotel, eventual într-o pensiune retrasă sau la tradiționalul cort.

Cum autoritățile din România au anunțat posibilitatea redeschiderii hotelurilor după 15 mai dar nu și a restaurantelor, te întrebi ce faci în speța dată: mergi cu punga de acasă să o consumi în camera hotelului? Să nu te mai bucuri de gama atât de variată și de ispititoare a mâncărurilor all inclusive? Care la finalul sejurului îți dau o și mai mare greutate?! Varianta de vis pentru turiști e acum slănina prăjită pe jar cu ceapă, roșie și ardei pe un butuc improvizat! Și nu știu de ce, după 6 săptămâni de izolare, cred că puținul ăsta turistic a devenit o dorință aproape irezistibilă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *