Știri

EXCLUSIV. Primar Pietroasa: Turistii vor putea sta in Glavoi, in Padis, inca din debutul sezonului estival!

Loading

Primarul localitatii pe a carui raza teritoriala se afla poiana Glavoi din Padis reactioneaza la materialul de pe ApuseniTransilvania. Edilul spune ca locul va fi amenajat, urmand a fi data o hotarare de Consiliu Local in acest sens. Cornel Pilea, primarul comunei Pietroasa crede ca inca din startul sezonului de vara, poiana Glavoi va redeveni un loc de campare pentru iubitorii Apusenilor.

“Noi vom avea o sedinta de Consiliu Local saptamana viitoare prin care vom hotari inclusiv amenajarea acestei zone. A fost o tentativa inclusiv anul trecut a unui consilier judetean de a face acest lucru prin consiliul judetean, nu s-a reusit, asa ca incercam sa amenajam locul prin bugetul local. Si eu sunt de acord ca trebuie facute investitii pentru ca exista si un pericol, sunt animale care vin in zona, cai care pasc acolo. Am vorbit cu un cetatean german, care are experienta in astfel de parcuri, sa amenajeze aceasta zona. Pentru inceput vom instala gardul si toaletele ecologice”, a declarat primarul din Pietroasa.

Edilul a avut o reactie si fata actiunea celor de la Parcul Natural Apuseni. “Or sa ne dea dreptul de a amenaja, acum forteaza ei un pic mana, dar cu siguranta se va putea campa. Si in strategia lor, acest loc are destinatia de campare”, a mai spus Cornel Pilea pentru ApuseniTransilvania.

Pe de alta parte, primarul spune ca va fi instuita o taxa modica pentru cei care vor sta in Glavoi. “Daca tot vom investi si vom schimba destinatia din pasune in loc de campare, vom introduce o taxa minima pe cort de 5 lei pe zi”, a mai declarat primarul Cornel Pilea.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.