Jurnal de bord

Mesaj din Apuseni! La mulţi ani, 2019!

Loading

Dacă vrei să-ţi odihneşti sufletul, să meditezi la trecerea nesimţitoare a timpului şi să te descarci de toată oboseala acumulată în gălăgia oraşului, du-te spre munte, oriunde în Apuseni.

Mai toate locurile de aici au ceva special: relieful respiră frumusețe, este la propriu sublim, iar satele îți dau sentimentul cald al vieţii tihnite din bătătură. Iar aerul? Printre cele mai ozonificate din Europa. Totul se află aici sub dominaţia maiestuoasă a naturii desăvârşite, încă lăsate să se manifeste în voie.

Se spune că în viaţă regreţi lucrurile pe care nu le faci. De asta vă îndemnăm ca în 2019 să urcaţi în Apuseni. Nu o să regretaţi niciun moment. Peisajele sunt nemaipomenite şi merită orice efort. De după orice copac te aşteaptă o surpriză, fie că este o plantă deosebită, o turmă de cai semisălbatici sau un râu care izbucneşte din piatră seacă! Este un colţ de rai!

Nu vreau să idealizez mai mult decât e firesc. Viaţa în Apuseni nu e un lucru facil. Să trăieşti zi de zi acolo e o adevărată încercare, iar cel mai bine ştiu cei care locuiesc acolo. Dar sălbăticia edenică a locului nu poate fi tăgăduită şi e sentimentul de nepreţuit al libertăţii pe care îl au moţii din aceşti munţi. Descoperiţi-i, descoperiţi-le viaţa, obiceiurile, cunoaşteţi aceşti munţi minunaţi ai Transilvaniei, ai României!

A fost un an 2018 în care vă mulţumim pentru mesajele şi aprecierile dumneavoastră care au fost însemnate. Pentru 2019 vă propunem să ne rămâneţi aproape, vom descoperi împreună aceste minunăţii. Ca să descoperi Transilvania, trebuie să urci în Apuseni!

La mulţi ani!

 

Redacţia Apuseni Transilvania

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *