Jurnal de bord

SONDAJ. Care este cea mai frumoasă staţiune din Apuseni?

Loading

Munţii Apuseni sunt oaza de relaxare de care au nevoie turiştii care vor o vacanţă într-un cadru natural. Adevărul este că, indiferent de anotimp, sţatiunile din inima munţilor sunt perfecte pentru un concediu dorit. Noi am ales patru dintre cele mai frumoase staţiuni ale Apusenilor! Şi vrem să vedem şi părerea voastră.

Stâna de Vale este una dintre cele mai cunoscute staţiuni care se află în Munţii Apuseni. Aflată într-o vale mică şi ferită de intemperiile vremii, vara te poţi bucura de răcoare, iar iarna de multă zăpadă. Este de asemenea locul din care poţi porni spre o mulţime de drumeţii montane, pentru a vedea unele dintre cele mai uimitoare cascade, peşteri şi peisaje naturale cu adevărat impresionante.

 

Staţiunea Arieşeni este destinaţia cea mai căutată pentru un concediu la munte iarna. rtiile de schi sunt modernizate şi dispun de facilităţi speciale pentru sporturile de iarnă. Ai la dispoziţie locuri de cazare în apropierea pârtiei şi o selecţie bogată de restaurante unde te poţi retrage seara. Staţiunea o poţi alege şi în anotimpurile călduroase când poţi vizita peşterile Apusenilor, spectaculoasa Groapă Rugionasă sau Gheţarul de la Scărişoara.

 

Zona turistică Padiş este locaţia excelentă pentru o vacanţă relaxantă în inima naturii. Aici ai un platou imens, cu locuri de cazare în cabane sau spaţii amenajate pentru camparea cu cortul. Cei care doresc să facă drumeţii în această parte a Apusenilor se vor bucura de o selecţie bogată de trasee şi puncte turistice precum Peştera Gheţarul Focul Viu, Piatra Galbenei sau Gheţarul din Avenul Bortig.

 

 

Staţiunea Muntele Băişorii constituie una din principalele destinaţii de ski din Transilvania. Este locul în care te poţi bucura indiferent de sezon pentru că aici se pot practica diverse sporturi şi jocuri. Baza rămâne însă pe sporturile montane, pentru practicarea cărora există în zonă vaste posibilităţi, în special pentru drumeţie, schi alpin, schi de tură, ciclism montan, parapantă, schi fond, alpinism şi speologie.

Care este cea mai frumoasă staţiune din Apuseni?

View Results

Loading ... Loading ...

Sursa foto: turistderomania.ro/ romaniaturistica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *