Știri

De Ziua Copilului se redeschide Transalpina!

Loading

Circulația rutieră pe Transalpina, celebrul Drum al Regelui, care leagă județele Alba, Vâlcea, Hunedoara şi Gorj pe un traseu montan, un loc în care poţi admira un peisaj fabulos, ar putea fi redeschisă pe 1 iunie.

Lucrătorii de la Drumuri au intervenit cu mai multe utilaje pentru deszăpezirea șoselei. Circulaţia rutieră pe DN 67C, care uneşte judeţele Alba, Vâlcea, Hunedoara şi Gorj este închisă traficului închisă până pe 31 mai, din cauza condiţiilor de iarnă. Reprezentanţii Secţiei de Drumuri Naţionale Târgu-Jiu susţin că măsura nu va fi prelungită.

 

“S-a dispus să fie dislocaţi muncitorii de la districtele din Secţia Gorj, din Secţia Târgu-Jiu şi de la Vâlcea. Sunt muncitori şi dinspre Gorj, dinspre Novaci şi dinspre Obârşia Lotrului. Miercuri trebuie să filmăm ce s-a făcut până acum, urmând ca după-amiază directorul regional să-l informeze pe domnul ministru Cuc. Din două în două zile, domnul Cuc, ministrul Transporturilor, a solicitat prezentarea situaţiei activităţilor de pe DN 67 C Transalpina”, a declarat pentru MEDIAFAX, Ion Tudor, directorul SDN Târgu-Jiu.

 

Sursa foto: motoRoute.ro/ plus.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.