Știri

Alt weekend, alt accident grav cu ATV-ul în Apuseni! Semnați petiția care cere reglementarea utilizării lor!

Loading

Am atras de multe ori atenția asupra pericolelor generate de utilizarea ATV-urilor pe drumurile de munte. Dincolo de faptul că se distruge natura apar accidentele cu victime. Un astfel de incident a avut loc în acest weekend în Munții Apuseni.

 

Patrula Serviciului Județean Salvamont-Salvaspeo Bihor care asigură serviciul de patrulare preventivă în zona Vârtop a intervenit la un accident de ATV produs pe drumul ce urca spre Vârful Bihor.

“Acțiune de salvare s-a încheiat cu succes !!!

Victimele au fost 2 cetățeni maghiari , tată și fiu (48 ani si 14 ani) care din cauza condițiilor meteo nefavorabile ( ploaie torențială, vizibilitate redusă ), au ieșit de pe drumul forestier într-o râpă cu ATV-ul. 

Aceștia au suferit mai multe leziuni printre care se suspicionează si fractură de bazin la ambele victime.

Salvatorii Montani din cadrul Serviciului Județean Salvamont Salvaspeo Bihor au intervenit, în Județul Alba, ca echipă de sprijin pentru SMURD Alba. Aceștia au ajuns la locul accidentului , au transmis informații dispeceratului privind starea victimelor și localizarea exactă a acestora. Au acordat primul ajutor (imobilizat și izolat termic) victimelor și au asigurat transportul pe targă a acestora până la ambulanță”, 

au informat reprezentanții Serviciului Salvamont Salvaspeo Bihor.

 

Considerăm că utilizarea ATV-urilor trebuie serios reglementată! Semnați aici petiția care solicită reglementarea lor expresă.

 

https://www.petitieonline.com/interzicerea_circulaiei_atv-urilor_in_zona_apusenilor

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.