Știri

Apuseni Transilvania împlinește 7 ani! Vă mulțumim că sunteți parte din lumea noastră!

Loading

Nu știm cum s-a scurs atâta timp. Cert este că în anii ăștia am împărtășit bucuria experiențelor din aceste locuri. Scurtele noastre relatări despre Munții Apuseni în special și despre Transilvania au primit cel mai bun feedback de la voi. Iar pentru asta vă suntem recunoscători!

Am scris și am vorbit despre minunata zonă carstică din Padiș, de superbele obiective din Arieșeni, am coborât ușor pe Valea Arieșului spre Dumești, Poșaga și Scărița Belioara ca să ne îndreptăm apoi spre Trascău, la Rimetea, Colțești, Râmeți sau Întregalde și să urcăm pe Transalpina Apusenilor. Ne-am dus și pe Transursoaia către Mărișel și Beliș și am colindat la pas Munții Gilăului. Ca să revenim și să trecem spre Zarand.

Alba, Arad, Bihor, Cluj și Hunedoara. Am trecut cam prin majoritatea locurilor pe unde se întind Apusenii, pentru a vă spune povestea lor. Am văzut munții ăștia cu ochiul liber, am pus piciorul pe potecile lor înguste, le-am admirat frumusețea iar ei ne-au atins iremediabil inima.

Nu am descoperit doar locuri, nu am pipăit doar natura, am întâlnit oameni. Acei Oameni! Întâlniri care lasă urme pentru totdeauna!

Nu ne-am rezumat doar să inventariem contabil destinații din munții noștri, am participat activ, atunci când a fost nevoie, în acțiuni sociale dedicate zonei. Am răspuns prezent la mitingul caravană pentru DN75, am fost aproape de voluntari care au inițiat campanii de reîmpădurire sau ecologizare, am fost acolo când localitățile din Apuseni s-au reunit în ITI Moții Țara de Piatră și am pledat de fiecare dată public pentru această asociație. Am spus DA la orice inițiativă care a venit din partea societății civile de aici sau din partea edililor ce ne-au solicitat sprijinul pentru demersuri comunitare. Am promovat prin evenimente tradițiile din Munții Apuseni!

Sunt doar câteva gânduri despre ce am făcut în anii ăștia. Sperăm ca în anii următori să putem bifa mai multe.

Vă mulțumim tuturor pentru că ați fost alături de noi! Am simțit asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *