Știri

Primar liberal vechi: Boc să fie președintele PNL la Cluj!

Loading

Anunțata grăbire a fuziunii și la nivel de conduceri județene, îi determină pe membrii PNL Cluj să caute un președinte unic la partid. Provenit dintre vechii liberali, primarul comunei Chiuiești, Gavril Mihuț are o opțiune personală: Emil Boc să preia cu acte în regulă șefia organizației județene a PNL Cluj.

„Ținând cont de cele două partide mari care constituie acum PNL, cred, din punctul meu de vedere, deși sunt vehiculate unele probleme pe care le-ar avea primarul municipiului Cluj-Napoca, eu aș opta pentru președinția organizației Cluj a domnului Boc. A județului. Pentru realizările dânsului acolo unde este. Faptul că un municipiu important la nivel național s-a îndreptat cu voturile atât de tranșant în favoarea domnului primar Boc, mă determină să cred că ar fi un conducător foarte bun și al Partidului Național Liberal”, a declarat Mihuț.

Chiar dacă nu i-a nominalizat pe cei doi co-președinți ai partidului (Alina Gorghiu și Vasile Blaga), primarul liberal nu s-a sfiit să-și exprime nemulțumirea față de actuala conducere națională a PNL.

„Nu îmi place cine conduce Partidul Național Liberal la nivel național. Pentru mine ar trebui să iasă un om cu coloană vertebrală, un om care n-a fost implicat în mai ulte partide politice, care n-a fost implicat în mizerii și guvernări politice. Pentru că din tot ce se vede, toată lumea spune că n-a făcut prostii dar rezultatele din dosare se văd altfel. Trebuie să iasă un lider care nu a fost murdar din niciun punct de vedere”, a declarat primarul liberal al comunei Chiuiești.

Edilul PNL are și o opțiune pentru șefia mare a partidului. I-ar da credit unui lider ieșit astăzi din lumina reflectoarelor, din motive judiciare.

„Nu v-aș putea spune eu nume care ar fi potrivit acolo însă ce s-a întâmplat cu candidatura lui Ludovic Orban la primărie, cred că a fost făcut intenționat, poate chiar din interiorul PNL. De câte ori am făcut un apel la acest om, pentru că s-au întâmplat multe nereguli și multe neînțelegeri la nivel politic, la nivel administrativ, Ludovic Orban, pentru mine, este un om cu coloană vertebrală. Un om de bun simț și de fair play în care eu aș avea încredere să conducă destinele acestui partid”, a mai spus Mihuț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *