Liderul Pieței Universității din 90, despre Boc, Rus și Dâncu: „Prezența lor la București a arătat că suntem un popor unitar. Avem metehne în toate regiunile”!

Marian Munteanu a caracterizat prestația guvernamentală a celor mai importanți trei politicieni din Cluj: fotul premier Emil Boc, fostul ministru Ioan Rus și actualul vicepremier Vasile Dâncu. Fostul lider al Pieței Universității susține că prestația lor demonstrează lipsa oricărei diferențe între modul de lucru al politicienilor din capitală si a celor din alte regiuni. Toți sunt la fel, a declarat Marian Munteanu pentru apusenitransilvania.ro

Cel mai bun lucru la acești politicieni veniți la București de la Cluj sau printre puținele lucruri bune, mă refer la prezența lor în administrarea centrală a țării, este că au dovedit că suntem un popor unitar. Și că toată teoria aia că unii de la Sud sunt deosebiți și că ăia din altă parte sunt altfel, nu. Domnule, suntem la fel. Avem metehne în toate regiunile din păcate și mai avem uneori și ghinionul că în loc să alegem oamenii cei mai pozitivi și mai competenți din toate regiunile noastre, nu știu cum se face că elita politică scoate la lumină adesea persoane care nu dau dovadă de mare competență. Nu spun asta referitor la dânșii neapărat, ci am dat așa un exemplu în general”, a precizat Marian Munteanu.

Pe de altă parte, liderul studenților din 90 a comentat și scorul mare obținut de Emil Boc la alegerile locale.

Dacă l-au votat clujenii pe domnul Boc înseamnă că ceva anume a făcut domnul Boc pentru clujeni. Și atunci e firesc că l-au susținut”, a mai spus Marian Munteanu.

Nu ratati interviul integral cu Marian Munteanu, aici pe apusenitransilvania.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.