Știri

Primul strat de asfalt pe Lotul 2 al Transalpinei de Apuseni!

Loading

Autoritățile din Alba au anunțat că s-a pus primul strat de asfalt pe Lotul 2 al Transalpinei de Apuseni. Anunțul a fost făcut chiar de vicepreședintele Consiliului Judeţean Alba, Marius Hațegan. 

“Am început în forță turnarea primului strat de asfalt pe Lotul 2 al Transalpinei de Apuseni, de la km 50 spre km 56.

Pe acest lot, în lungime de 35 km, se lucrează pe toată porțiunea, la consolidări, poduri, podețe si pregătire așternere asfalt.

În ceea ce privește lotul 1, în lungime de 43 km, acesta va fi finalizat la sfârșitul lunii octombrie, înainte de termenul final.

Lucrările pe lotul 1 sunt finalizate în proporție de 95%, ultima lucrare complexă care se execută în momentul de față fiind executarea de piloți forați pe o porțiune de 80 ml. Termenul de finalizare pentru această lucrare este de 3 săptămâni.

Modernizarea DJ 107 I – Transalpina de Apuseni cea mai mare investiție pe un drum județean din România. Drumul, în lungime de 78 km, face legătura între municipiul Aiud (Autostrada A10) și zona Bucium – Abrud (DN 74), traversând locuri cu semnificații și valențe unice.

Modernizarea acestui drum duce la dezvoltarea acestei zone frumoase din Alba, de-a lungul Transalpinei de Apuseni începând deja construcția a multor pensiuni și case de vacanță”, 

a transmis vicepreședintele Consiliului Judeţean Alba, Marius Hațegan, pe facebook. 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *