Știri

Update.Un nou accident cu ATV ul în Apuseni, la Arieșeni!

Loading

Un nou accident s-a produs astăzi în zona Arieșeni, la Bubești. Unul din localnici ne-a furnizat această fotografie. 

În acest moment, traficul este blocat pe DN 75!

Update. Din informațiile primite, în momentul accidentului pe ATV se găseau două persoane: mamă și fiică. La un moment dat, în urma manevrelor, cele două au pierdut controlul și s-au răsturnat. În urma impactului, tânăra ar fi fost transportată la Spitalul din Câmpeni. Dar ambele persoane sunt în afara pericolului, au precizat sursele Apuseni Transilvania. 

Vom reveni cu amănunte! 

Update. “La aproape trei săptămâni de la producerea unui foarte grav accident cu un ATV, în zona stațiunii Vârtop din comuna Arieșeni, iată că salvatorii montani din Alba au fost din nou solicitați prin SNUAU 112, să intervină ca echipă de prim răspuns în cazul altei femei, în vârstă de 18 ani, din Arad, victimă a unui accident rutier, în timp ce se deplasa cu un ATV.

Ajunși la fața locului, salvamontiștii din Alba, sprijiniți de colegii din Bihor, au observat că ATV-ul era răsturnat pe marginea drumului iar persoana accidentată era întinsă pe carosabil.

Imediat, salvatorii montani au asigurat zona, au evaluat victima și au acordat primul ajutor. De asemenea, persoana accidentată a fost izolată contra temperaturilor scăzute și a ploii, până la sosirea unui echipaj al Ambulanței, pentru transportul victimei la o unitate spitalicească. “, 

au transmis reprezentanții Serviciului Salvamont Alba. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.