Știri

Haideți să nominalizăm masiv locurile turistice din Apuseni la “Destinația anului 2022”! Până în 10 aprilie!

Loading

Românii sunt invitați să nominalizeze orașe și localități care să fie incluse în Topul destinațiilor atractive autohtone. 

 

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, alături de Alianța pentru Turism, este partener în cadrul celei de-a doua ediții a competiției “Destinația anului 2022”, o acțiune de promovare a turismului intern, care are drept scop popularizarea locurilor emblematice ale României în mediul online.

 

“Invit toți românii să nominalizeze, în această primă etapă a competiției, orașele și localitățile turistice pe care le iubesc și vor să le vadă incluse în topul destinațiilor cele mai mai atractive din țara noastră! Preferințele pot fi exprimate până pe data de 10 aprilie, atunci când se va stabili podiumul pe categorii și regiuni istorice”, a declarat ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, potrivit profit.ro.

 

Cele 6 destinații cu cele mai mari scoruri vor beneficia de promovare națională în lunile mai-august atât pe social media, cât și prin emisiunile Destinația Anului difuzate pe PRIMA TV.

 

Așa că e momentul să facem cât mai cunoscute minunatele locuri și peisaje din Munții Apuseni! Puteți face nominalizările pe https://www.destinatiaanului.ro/!

 

Juriul prezidat de Dragoș Anastasiu de la Alianța Pentru Turism va acorda voturile celor mai atractive destinații pe baza înscrierilor și ale unor criterii care cuprind investițiile făcute în infrastructura turistică și acțiunile de comunicare realizate în ultimii doi ani. Votul juriului va conta pentru 1/3 din scor, iar numărul nominalizărilor pentru celelalte două treimi.

 

 

 

 

 

Un comentariu

  • Luminita

    Este minunat să vedem inițiative care promovează frumusețea și atracțiile turistice ale României! Munții Apuseni reprezintă cu siguranță o destinație extraordinară, cu peisaje spectaculoase și o bogată istorie culturală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.