Știri

Petiție pentru interzicerea circulației ATV-urilor în zona Apusenilor!

Loading

https://www.petitieonline.com/interzicerea_circulaiei_atv-urilor_in_zona_apusenilor

Nu doar cei care defrișează pădurile și lasă goale culmile munților distrug natura dar și cei care în mod inconștient turează la maxim motoarele ATV-urilor din dotare pe poteci de munte sau pe cărări cu natură încă nealterată.

Aceste vehicule au călcat de-a lungul timpului arii protejate din Munții Apuseni, au compromis specii foarte rare, protejate prin lege, irepetabile pentru arealul muntelui, au distrus poteci marcate turistic.

Mai mult, cei care apelează la aceste ATV-uri își pun în pericol nu doar propria securitate fizică ci riscă să îi accidenteze și pe ceilalți. Au existat astfel de accidente, unele grave.

Acest sport extrem poate fi eventual practicat în spații bine delimitate, amenajate în acest sens, sub o atentă reglementare!

Petiția are rol de a strânge semnături și mai apoi de a fi prezentată unor parlamentari în măsură să își asume o inițiativă legislativă de interzicere a ATV-urilor în zona Apusenilor!

 

4 comentarii

 • Doina Rolli

  natura trebuie reservata activitatilor care nu polueaza . si gunoaiele nu se arunca pe munte. Sunt locuri amenajate.
  educatia de acasa se vede si la adulti

 • Leo

  Aveti atv uri, aveti permis de conducere??? Vorbiti sa va aflati in treaba, sunteti in continuare inutili sa stiti. Un atv nu strica cu nimic, mizeria lasa oamenii care se plimba cu bicicleta, pe jos ca sa nu mai care. Sunteti doar tarani obositi.

 • Leo

  Petitia pentru interzicerea atv urilor in padure nu o sa se voteze niciodata. Nu toata lumea este retarda care nici nu stiu daca sunt fete sau baieti. Mizerie lasa cultura omului nu atv ul, furturile de lemne multe au fost blocate de cei cu atv sau domeniul off road.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.