Știri

Se reface un nou drum turistic din Apuseni!

Loading

Este vorba de drumul care leagă Muntele Băișorii de Pârtia Buscat. Astfel Consiliul Județean Cluj a publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice anunțul de participare având ca obiect achiziția execuției lucrărilor în cadrul proiectului ”Lucrări de refacere a infrastructurii rutiere afectată de fenomene hidrometeorologice a sectorului de drum DJ 107R, km 47+350 – km 58+650”.

 

Conform reprezentanților forului administrativ județean, necesitatea lucrărilor a fost determinată de starea avansată de degradare a drumului, cauzată de ploile abundente și viiturile repetate înregistrate în zonă. Operațiunile de refacere vizează un sector de 11,3 kilometri, cel care leagă Stațiunea Băișoara de pârtia de schi Buscat.

 

„Investiţia Consiliului Judeţean pe drumul județean 107R Muntele Băişorii (Staţiunea Băişoara) – Muntele Mare (pârtia de schi Buscat) este una strategică, având în vedere că în sezonul rece acest sector este foarte solicitat de turişti și de iubitorii sporturilor de iarnă, datorită atracţiilor din zona staţiunii Băişoara şi a pârtiei de schi de la Buscat”, 

 

a transmis Alin Tișe, liderul CJ Cluj.

 

Data limită de depunere a ofertelor pentru adjudecarea acestui contract este 28 decembrie 2021, ora 15.00, criteriul de atribuire fiind „prețul cel mai scăzut”.

 

Durata maximă de execuție a lucrărilor este de 9 luni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.