Știri

Apel umanitar pentru o familie cu trei copii din Beliș! În urma unui incendiu a rămas fără casă.

Loading

Apuseni Transilvania face apel la toți cei care iubesc muntele, la toți cei care iubesc această zonă. Știm că aveți un suflet mare pentru că ,,cine caută muntele îl caută pe Dumnezeu!”. Tocmai de aceea vă facem cunoscut un mesaj care ne-a impresionat și pe noi legat de o familie cu trei copii din Beliș care în urma unui incendiu devastator a rămas fără locuință. O familie care și-a văzut distrusă agoniseala de o viață. În plină toamnă, doi adulți și trei puiuți de om nu mai au un acoperiș deasupra capului. Vă invităm ca din puținul pe care îl are fiecare să îi ajutăm pe bieții oameni, cu ce se poate, pentru că nu mai au nimic! Cu haine, cu bănuți, cu ce putem fiecare! Vă mulțumim!

Conturi deschise
 
Camelia Rusu
RO30BTRL05401201M57618XX pt donații în Lei
RO54BTRLEURCRT00M5761801 pt donații în EUR
 
,,A P E L U M A N i T A R🙏‼️
În cursul zilei de 26.09.2021, a avut loc un incendiu în Comuna Beliș sat Belis Județul Cluj, unde o familie cu trei copii a rămas fără locuință, aceasta arzând în totalitate, au rămas fară nimic dupa incendiul de ieri, cei care doresc sa facă donații în bani, sa o facă în conturile deschise:
Camelia Rusu
RO30BTRL05401201M57618XX pt donații în Lei
RO54BTRLEURCRT00M5761801 pt donații în EUR
Cei care doresc sa ajute cu hăinuțe, alimente,materiale de construcții, orice este bine primit și va mulțumim din suflet tuturor.
Dumnezeu o sa va răsplătească!
………..
Au rămas fără nimic. Ți se rupe sufletul când vezi copilașii plângând când își amintesc unde dormeau, unde învățau, unde aveau lucrușoarele lor, hainele, papucii, tot… Fetita mai mica știe ca hainele ii erau undeva în pod, dar nu știe ca podul nu mai e, băiatul mijlociu , micut și el…știe ca avea cate prepelițe…poate au zburat…iar cel mare în clasa a 7-a, pricepe, sta și plânge, știe ca mâine are de mers la școală dar nu mai are nimic, haine, rechizite, cartile si caietele…care ii erau atât de dragi pt ca învăța foarte bine, nu simte durerea ca s-a ars un pic la o ureche, e umfata toată, dar nu simte, suflețelul lui și gândurile sunt unde o sa doarmă la noapte, ce o sa facă maine…Doamne ajută-i!
Va rog din suflet pe toți care puteți
Sa punem mana de la mână să ajutăm aceasta familie care în prag de iarna, la munte, nu mai are N i M i C ! ! !”,
 
este mesajul tulburător pe care l-am primit de la Gabriel Mihuț!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.