Știri

Producătorii tradiționali și meșterii populari ocupă centrul Clujului!

Loading

30 de întreprinzători clujeni care vor expune brânzeturi și preparate din carne, miere de albine, uleiuri presate la rece, lavandă, produse cosmetice și de igienă personală, sucuri, siropuri și gemuri naturale, turtă dulce, prăjituri și ciocolată de casă se reunesc vreme de zece zile în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca. Asta în cadrul celei de a 98-a ediții a Târgului Produs de Cluj, desfășurat între 9 și 19 iulie. Alături de acestea, vizitatorii târgului vor avea la dispoziție costume populare, bijuterii lucrate de mână, obiecte de marochinărie și jucării.

Clujenii vor avea posibilitatea să viziteze târgul de luni până sâmbătă în intervalul orar 14.00-18.00 și duminica între 12.00 și 16.00. În conformitate cu normele legale în vigoare, accesul în târg va fi condiționat de acceptul măsurării temperaturii, purtarea măștilor de protecție și respectarea distanțării sociale. Accesul persoanelor cu temperatură peste 37.3 grade Celsius nu va fi permis din rațiuni de siguranță publică. Intrarea și ieșirea din târg vor fi marcate distinct pe toate laturile Pieței Avram Iancu și la fiecare stand vor fi amplasate dozatoare cu soluții pentru dezinfectarea mâinilor.

Manifestarea expozițională este coordonată de Asociația Produs de Cluj, entitate care funcționează sub egida Consiliului Județean, și se bucură de sprijinul Mitropoliei Clujului, Maramureșului și Sălajului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.