Știri

De azi se deschide Transfăgărășanul! Șoferii sunt avertizați că ar putea întâlni urși pe traseu

Loading

Odată cu luna iulie s-a redeschis circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă, însă se va putea circula doar ziua. Circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă este posibilă pentru toate categoriile de autovehicule, în intervalul orar 07:00-21:00. Pentru siguranța participanților la trafic, circulația rutieră este interzisă pe timpul nopții între orele 21:00-07:00.

“Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariția de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea”, transmit reprezentanții Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

De asemenea, CNAIR îi atenționează pe cei ce tranzitează acest sector de drum că, în ultima perioadă, este semnalată prezența urșilor în apropierea părții carosabile și îi sfătuiește să nu se apropie de animale, să nu le hrănească și să informeze imediat autoritățile de prezența acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *