Știri

Noi lucrări de modernizare pe un important drum turistic din Apuseni

Loading

Consiliul Județean Cluj a reluat lucrările de modenizare a drumului județean 107P Gilău – Someșu Rece – Mărișel – DN 1R.

Deliberativul județean a emis ordinul de începere a lucrărilor și, totodată, a predat constructorului amplasamentul în vederea continuării și finalizării lucrărilor rămase neexecutate din cadrul proiectului cu finanțare europeană ce vizează ”Modernizarea și reabilitarea drumului județean DJ 107P Gilău (DN 1) – Someșu Rece – Mărișel – DN 1R”. 

Durata noului contract este de maxim 18 luni, din care două luni vor fi alocate actualizării proiectului iar 16 luni vor reveni execuției propriu-zise a lucrărilor. Valoarea totală a investiției este de 73.850.841 lei, fără TVA.

„Ne dorim ca, în cel mai scurt timp după actualizarea proiectului, să demarăm efectiv lucrările. Fiind un drum extrem de important pentru județ, din punct de vedere strategic și turistic, vom urmări îndeaproape ca acesta să fie reabilitat și modernizat potrivit celor mai exigente standarde de calitate, sens în care am și impus ca lucrările să aibă o garanție de cel puțin cinci ani”, 

a transmis Alin Tișe, liderul CJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *