Jurnal de bord

Fă-ți vacanța în Casa cu Flori la poale de Apuseni!

Loading

Dacă vreți să simțiți aroma vacanței de la țară în minunatul ținut al Transilvaniei, atunci avem recomandarea potrivită. La poale de Apuseni, cu zona sălbatică a munților din Vestul României de o parte și cu cel mai vizitat obiectiv turistic al României de cealaltă, am descoperit pensiunea Casa cu Flori din comuna Mihai Viteazu din județul Cluj.

Aici dispuneți de toate facilitățile care să vă creeze un sejur de neuitat. Cu un calificativ de 9,6 pe platforma booking, pensiunea oferă cazare cu WiFi gratuit, vedere la grădină și parcare privată gratuită.

Toate camerele includ o zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și o baie privată cu duș și uscător de păr. Bucătăria este utilată cu frigider, cuptor cu microunde, plită și aparat de cafea. Iar în exterior te poți bucura de grătar, de grădină, de o terasă cu soare și de un ciubăr.

Dar sentimentul de neînlocuit la Casa cu Flori îl dă faptul că se află chiar la țară. Iar turiștii veniți aici, mai cu seamă cei de afară, fie că au venit din SUA, Canada, Israel, Franța, Olanda, Germania, Rusia, Spania, Italia, Ungaria, Polonia etc, au mărturisit că s-au întors în timp, gustând din bucolicul ritual de a fi treziți dimineața de cântatul cocoșilor și de sunetul clopotelor Bisericii. Adulmecând mirosul irezistibil al vegetației curate de aici.

Aproape de Casa cu Flori sunt Apusenii. Cheile Turzii, Cheile Borzești, Cheile Runcului, rezervația Scărița Belioara, valea Arieșului, Rimetea, Piatra Secuiului și Cetatea Colțești, toate sunt la 30 de minute distanță sau nici atât. În vreme ce orașul și bijuteria Transilvaniei, Salina Turda, cel mai vizitat obiectiv turistic din România, se află la doar 6 kilometri.

Foto Salina Turda: destinatii.ro

E locul din care care poți explora frumusețile Transilvaniei și ale Apusenilor!

Un comentariu

  • Marius

    Cea mai tare Vila la Tara de pana acum
    Va sugerez sa mergeti si sa vizitati cea mai flumoasa locatie si priveliste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.