Știri

Șansă pentru turismul din Apuseni: românii din străinătate sunt recompensați dacă aduc turiști străini în țară!

Loading

Fiecare român plecat în străinătate care aduce turiști din alte state în 2021 va fi recompensat cu reduceri și vacanțe gratuite, în cadrul unui proiect al Fundației Romanian Business Leaders, Ministerului Economiei și Administrației Prezidențiale.

Este o acțiune comună de sprijin și promovare a vacanțelor în România. Inițiatorii cheamă românii să pună umărul la relansarea turismului românesc postpandemie, prin acțiuni de promovare a țării și atragerea turiștilor străini.

“Este foarte important să ne promovăm online și offline, dar nu uitați că diaspora este mult mai numeroasă și motivată, cei 5 milioane de români din afara granițelor pot face mult mai mult decât toți ceilalți la un loc. (…) Toți cei care vor promova și vor aduce turiști străini în România vor fi răsplătiți printr-o recunoaștere specială, dar și prin instrumente specifice. Prin această inițiativă putem aduce 2 milioane de turiști anul viitor: 1 milion de români și 1 milion de străini”,

a spus Dragoș Anastasiu, lider al RePatriot Turism, pentru presa centrală.

Poate că diaspora românească își va aminti și de una din cele mai turistice zone ale României, Munții Apuseni. Sau poate moții plecați în străinătate vor convinge turiști străini să vină în munții ăștia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *