Știri

Blog de călătorii internațional: Transilvania, locul cu munți și păduri virgine, sate medievale, mâncare abundentă și o viață socială primitoare!

Loading

“Roads and Kingdoms”, este un blog de călătorii care a câştigat numeroase premii internaţionale. Cei de acolo au alcătuit un ghid cu sfaturi pentru cei dornici să descopere Transilvania.

“Transilvania de astăzi este un loc diferit, mai modern, mai deschis decât când am crescut bunicii mei – sau chiar eu -. Dar totuși, satele transilvănene, ca și în trecut, se referă mai ales la agricultură, multe tradiții locale de lungă durată, cum ar fi festivalurile de recoltare și balurile rămân puternice. Între timp, turismul în Transilvania este în creștere. Este mult mai ieftin să călătorești în și în jurul regiunii decât alte destinații europene și sunt multe de descoperit. Iată câteva înțelepciuni locale pentru a vă începe, de la alegerea unei baze strategice până la cel mai bun mod de a experimenta tocanele superlative, gulas”.

scriu cei de la Roads and Kingdoms. Nici Clujul nu a fost uitat din această prezentare.

“Transilvania poate fi cea mai cunoscută regiune a României – și poate din motive greșite, datorită unor povești dubioase legate de vampir. Dar Transilvania – cea mai mare regiune a României – este bogată cu munți și păduri virgine, sate medievale, mâncare abundentă și o viață socială primitoare, generoasă, toate cu doar o mână de orașe mai mari, precum orașul universitar cosmopolit, Cluj-Napoca, Capitala Europeană a Tineretului în 2015”,

mai scriu cei de la Roads and Kingdoms.

Pueți citi întregul articol aici.

 

Sursa: roadsandkingdoms.com

Foto: Cge2010 / Shutterstock.com

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.