Știri

Video inedit! Lotul 3 al Autostrăzii Sebeş-Turda, gata de recepţia finală!

Loading

O filmare de pe lotul 3 al autostrăzii Sebeş – Turda, chiar înainte de recepţie a fost difuzată de Asociaţia Pro Infrastructură pe canalul de youtube. Este vorba de porţiunea de autostradă dintre Decea şi Aiud, ce are o distanţă de 16,3 km. Este cel mai avansat lot al autostrăzii de 70 de km, care ar fi trebuit finalizată, potrivit autorităţilor, în primăvara anului 2016. 

Lotul 3  are 12,45 km şi urmează traseul de la intrarea în Aiud până la nodul de la Decea. Pe acest tronson sunt două noduri rutiere, inclusiv bretele de acces, la Aiud şi Unirea.

2 comentarii

  • Marius

    Poate învățați ceva legislație! Poate fi cel mult Recepție la terminarea lucrărilor (RTL). Recepția finala se face la terminarea perioadei de garanție!

  • Iacob Hopartean

    Pe actuala ruta Sebes-Turda, locurile stramte sunt in ordine: 1. segmentul Sebes, Lancram, Soseaua de centura Alba Iulia, 2. Traversarea municipiului Aiud, 3. Traversarea orasului Teius, 4. Traversarea localitatii Unirea in centrul careia este racordata soseaua spre Ocna Mures. Lotul 3 al autostrazii nu rezolva nici una din cele patru probleme majore ale traseului. Finalizarea lotului 4 va rezolva ultima problema (pentru cei care vin din directia Aiud spre Turda este mult mai simplu sa intre in A10 direct in lotul 4 la Decea – unde racordarea este foarte aproape de ruta veche, decat sa parcurga cei 4-5 km ce despart iesirea din Aiud de racordul la lotul 3). Cat despre data de finalizare a loturilor 1 si 2 cred ca e bina sa nu avansam inca o data certa !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.